Verbetering van de levensstandaard en levensstijl van iedereen die we onderweg tegenkomen!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Chlorophyll DuoLife Boutique Hanza
Chlorophyll DuoLife
DuoLife Chlorophyll is de oplossing voor mensen die hun lichaam zo lang mogelijk in optimale conditie willen houden. Dankzij de bijzondere werking wordt het ook wel ‚vloeibare energie’ genoemd.

Verzendkosten

€ 6,50

Standaard levertijd

2-3

€ 39,70
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
DuoLife Chlorofil is de oplossing voor mensen die hun lichaam zo lang mogelijk in optimale conditie willen houden. Dankzij de bijzondere werking wordt het ook wel ‚vloeibare energie’ genoemd.

Door de unieke samenstelling van volledig natuurlijke bestanddelen ontdoet het het organisme van opgehoopte toxines. Natuurlijk chlorofyl verlaagt de inwendige zuurtegraad van het lichaam. Het heeft een positieve invloed op de fysiologische flora, versterkt het afweersysteem, bindt en elimineert zware metalen en ondersteunt door zijn werking die lijkt op die van probiotica, de regeneratie en genezing van het organisme als het blootgesteld is aan langdurige stress of andere belasting.

Chlorofilina heeft sterk alkaliserende eigenschappen, stimuleert de eliminatie van potentieel schadelijke toxines en carcinogenen, vertraagt de oxidatieprocessen van de cellen, voorkomt vroegtijdig ouder worden en elimineert vrije radicalen. Het versterkt de immunologie van het organisme en bevordert en handhaaft een goede gezondheid. Dankzij koper, dat net als ijzer uitstekend zuurstof vervoert, zijn chlorofyllinedeeltjes in staat door het hele lichaam te reizen en dankzij hun bouw, die lijkt op heemdeeltjes die zich in ons bloed bevinden, wordt het zelfs „groen bloed” genoemd.

Gerst wordt gezien als een uitstekende bron van oplosbare voedingsvezel. Daarnaast heeft het sterke antioxiderende eigenschappen en helpt het dankzij de rijke samenstelling van vitamines en mineralen het zuur-base-evenwicht van het lichaam te behouden.

Luzerne is een uitstekende bron van eiwitten, die het lichaam versterkt, de regeneratie bespoedigt en het lichaam ook op natuurlijke wijze zuivert. Het is onmisbaar voor mensen die het regeneratieproces willen versnellen.

Muntolie staat al honderden jaren bekend als een uitstekend antiseptisch middel. Dit betekent dat het doeltreffend helpt om het lichaam te zuiveren door zijn positieve invloed op de natuurlijke fysiologische flora. Bovendien helpt het het zuur-base-evenwicht te bewaren.

Chlorella is momenteel de rijkste bekende bron van chlorofyl. Aangezien ze buitengewoon rijk is aan aminozuren, vitamines en mineralen waarvan het gehalte beduidend hoger is dan in landplanten, wordt het tot de “superfoods” gerekend. Het helpt het lichaam om zich doeltreffend te ontdoen van toxines, zware metalen en chemicaliën.

De innovatieve combinatie van biologisch actieve, natuurlijke bestanddelen in DuoLife Chlorofyl, dat geen conserveermiddelen of smaakstabilisatoren bevat, garandeert een hoogwaardig product met een betere opneembaarheid.

Ingrediënten
Gezuiverd water, natrium-koperchlorofylline 20%, chlorella gestandaardiseerd op 50% van het eiwitgehalte, gerstesapextract 25:1, muntolie, rupsklaverextract 10:1, plantaardige glycerine - stabilisator.

Het bevat geen conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde producten.

Gebruikzaamwijze
10 tot 20 ml eenmaal daags dag voor de maaltijd. Elke keer voor gebruik schudden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Het product kan niet als substituut (vervanging) voor een gevarieerd voedingspatroon worden gebruikt. Een evenwichtig voedingspatroon en gezonde levensstijl zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

Bewaring
Bewaar het product bij kamertemperatuur en houd het buiten bereik van kleine kinderen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen maximaal 30 dagen opmaken. Tegen direct zonlicht beschermen. Vanwege het feit dat het DuoLifevoedingssupplement een natuurlijk product is, kunnen de smaak en consistentie van de afzonderlijke partijen variëren, afhankelijk van het seizoen en de grondstoffen die bij de productie werden gebruikt. Eventueel sediment wordt door de natuurlijke ingrediënten gevormd - het is een standaard proces bij dergelijke producten. Om het sediment op te lossen, schudden voor consumptie.

Contraindications
Overgevoeligheid voor een van de ingrediënten van het product. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding.

Minimale houdbaarheidsdatum en productiepartij nummer bevinden zich naast de barcode.

Samenstellingstabel

Over ons

Boutique Hanza Health & SPA werkt samen met DuoLife omdat Missie en visie past bij visie van onze bedrijf. 


 

De levensstandaard en levensstijl verbeteren  van elke persoon die we op onze weg tegenkomen.

Boutique Hanza Health & SPA is ingeschreven bij de KvK 65864778
Contact: info@boutique-hanza.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop