Verbetering van de levensstandaard en levensstijl van iedereen die we onderweg tegenkomen!
0
Winkelwagen
€ 0,00
DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®
DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®
DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®
DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® is a complex dietary supplement, consisting of 2 complementary capsules.

Verzendkosten

ÔéČ┬á0,00

Standaard levertijd

2-3

ÔéČ┬á78,40
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® is een geavanceerd voedingssupplement dat is samengesteld uit 2 elkaar aanvullende capsules. De Synbiotic-capsule bevat een prebioticum (acaciavezels) en de gepatenteerde probiotische formule BACTILARDII®, gebaseerd op 4 bacteriestammen en 1 giststam, waarvan de levensduur is gegarandeerd tot de houdbaarheidsdatum. Postbiotic-capsule - bevat een postbioticum in formulering op basis van boterzuur. DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® wordt niet alleen gekenmerkt door een innovatieve samenstelling maar ook door een gepatenteerde formulering en gepatenteerde directe verpakking die de microbenstammen in de capsules optimale bescherming biedt.

DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® is een geavanceerd voedingssupplement dat is samengesteld uit 2 elkaar aanvullende capsules. De Synbiotic-capsule bevat een prebioticum (acaciavezels) en de gepatenteerde probiotische formule BACTILARDII®, gebaseerd op 4 bacteriestammen en 1 giststam, waarvan de levensduur is gegarandeerd tot de houdbaarheidsdatum. Postbiotic-capsule - bevat een postbioticum in formulering op basis van boterzuur. DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® wordt niet alleen gekenmerkt door een innovatieve samenstelling maar ook door een gepatenteerde formulering en gepatenteerde directe verpakking die de microbenstammen in de capsules optimale bescherming biedt.

Wat woont er allemaal in ons?
De darmflora van een mens bevat in totaal circa 100 biljoen (!) gunstige micro-organismen (bacteriën, schimmels en zelfs virussen), wat 10 keer zoveel is als het totaal aantal lichaamscellen.
In de darmen van een mens kunnen tot wel 500-1000 gunstige microbensoorten huizen, overwegend in de dikke darm. De samenstelling van de flora hangt van vele factoren af, maar bijna altijd is er een overwicht van bacteriën van de soorten BacteroidesBifidobacterium en Lactobacullis.
De factoren met de grootste invloed op de samenstelling van de darmflora zijn behalve  genetische aanleg de leeftijd, het voedingspatroon, de geografische regio, sanitaire voorzieningen en  gebruikte medicijnen.
De samenstelling en omvang van het microbioom kan onder meer worden verstoord door:
overmatige stress,
veranderingen in levensstijl,
oververmoeidheid,
ziekten,
gebruik van antibiotica,
een plotselinge verandering van eetgewoonten, bijvoorbeeld door een verandering van plaats, een reis naar tropische of  exotische landen met een ander menu.
De gezondheidsbevorderende werking van microben in het spijsverteringskanaal is aangetoond door duizenden klinische onderzoeken en wetenschappelijke rapporten. Zij bevestigen dat een functionerend microbioom voordelen biedt:DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® wordt aanbevolen aan:
1. personen die op dagelijkse basis het optimaal functioneren van het spijsverteringsstelsel willen ondersteunen, waaronder personen:
die verband houden met verstoringen van de natuurlijke darmmicroflora, waaronder obstipatie of diarree;
met spijsverteringsproblemen als gevolg van overmatige stress;
met lactose intolerantie probleem;
die de natuurlijke spijsvertering willen stimuleren;
die de conditie van de dikke darm op peil willen houden;
die een optimale biosynthese van de B-vitaminen en vitamine K in de dikke darm willen ondersteunen.
2. personen die hun afweerstelsel willen ondersteunen, waaronder mensen met verlaagde weerstand door overmatige stress.
3. personen die willen zorgen voor het optimaal functioneren van het centrale zenuwstelsel, waaronder:
de optimale stemming;
emotioneel evenwicht.
4. personen tijdens en na een antibioticakuur (of kuur tegen bacteriën en/of schimmels).
5. personen die van plan zijn een verre reis te maken, hoofdzakelijk naar tropische gebieden, waar andere producten worden gegeten; te gebruiken voorafgaand en tijdens de reis.


DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® ondersteunt:
 • normale functie van het spijsverteringsstelsel bij gezonde personen;
 • normale werking van het spijsverteringsstelsel tijdens antibioticatherapie;
 • spijsverteringsfuncties bij diarree en bacteriële, virale en  schimmelinfecties;
 • spijsverteringsfuncties bij mensen met overmatige stress;
 • optimale werking van het afweerstelsel;
 • goede werking van de intestinale microflora;
 • optimale conditie van de dikke darm;
 • goede spijsverteringsprocessen;
 • optimale biosynthese van de B-vitaminen en vitamine K in de dikke darm;
 • functies van het centrale zenuwstelsel - vooral optimale stemming en emotioneel evenwicht;
 • goede lactose metabolisme;
 • antioxiderende processen;
 • normale cholesterolwaarden in het bloed;
 • verwijderen van gifstoffen uit het lichaam;
 • herstel van de bacteriële flora na bacteriële, virale en schimmelinfecties van het spijsverteringsstelsel.

Innovatieve samenstelling - een combinatie van prebiotica, probiotica en postbiotica in één product


PROBIOTICA zijn producten die geselecteerde levende microbenstammen bevatten, die een gunstige invloed uitoefenen op het lichaam van de mens door de balans van de darmmicrobiotica te verbeteren. De stammen  in DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® bevatten uiteenlopende gezondheidsbevorderende eigenschappen die klinisch zijn aangetoond.
PREBIOTICA zijn producten die door gunstige micro-organismen van de darmflora (met name, maar niet alleen in de dikke darm) worden gebruikt en een gunstige invloed hebben op de gezondheid. De in DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® toegepaste acaciavezels behoren tot de fractie oplosbare vezels. Deze stimuleren de ontwikkeling van natuurlijke darmflora, bevorderen het optimaal functioneren van het spijsverteringskanaal, stimuleren de darmperistaltiek, regelen de defecatie en voorkomen winderigheid en constipatie.
POSTBIOTICA zijn gedefinieerd als combinaties van alle bioactieve bestanddelen die door bacteriën worden geproduceerd, bijvoorbeeld tijdens fermentatie, en een gunstige uitwerking hebben na het inbrengen in het menselijk lichaam. Het in DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® gebruikte boterzuur heeft een gunstige invloed op het functioneren van het spijsverterings- en afweersysteem. Het wordt op natuurlijke wijze aangemaakt door bacteriën in de dikke darm, en supplementatie kan de werking van boterzuur in de darmen ondersteunen. Boterzuur is gunstig voor de conditie van de darmen, ondersteunt de barrièrefuncties van de darmen en de peristaltiek, voedt de cellen van het darmslijmvlies en kan het lichaam helpen bij het bestrijden van plaatselijke ontstekingen in en rond de darmenGepatenteerde Bactilardii®-formule

gepatenteerde Bactilardii®-formule - 4 stammen van levende, gevriesdroogde, geselecteerde en van een merk voorziene bacteriestammen (Bifidobacterium bifidum Rosell® R0071, Bifidobacterium longum Rosell® R0175, Lactobacillus helveticus Rosell® R0052 en Lactobacillus rhamnosus Rosell® R0011) in voor DuoLife gepatenteerde proporties en 1 miljard giststammen (Saccharomyces boulardii CNCM I-1079)


Geconcentreerde formule

Geconcentreerde formule - het totale aantal microben is 9 miljard CFU 9 109 CFU (CFU = colony-forming unit, kolonievormende eenheden) LEVENDE gevriesdroogde bacterie- en  gistculturen GEGARANDEERD in het middel TOT DE HOUDBAARHEIDSDATUM. De geconcentreerde dosis zorgt voor comfortabel gebruik, meestal 1 maal per dag kunnen beide capsules samen worden ingenomen.

De geconcentreerde dosis zorgt voor comfortabel gebruik, meestal 1 maal per dag kunnen beide capsules samen worden ingenomen.
Het gecombineerd gebruik houdt in dat beide capsules tegelijkertijd worden ingenomen - het synbioticum in de eerste capsule en het postbioticum in de tweede capsulLevensduur

De in het laboratorium bevestigde levensduur van de bacterie- en gistculturen is gegarandeerd tot de houdbaarheidsdatum

Stabiliteit en overleving van micro-organismen

De stabiliteit en de overleving van microben werd in het laboratorium onderzocht en bevestigd door een gerenommeerd laboratorium in de Verenigde Staten.

Klinische onderzoeken

Klinische tests - de werking van afzonderlijke microbenstammen is gedocumenteerd in TALRIJKE klinische en preklinische onderzoeken, waaronder ten minste 30 klinische tests voor  concrete bacteriestammen in het product door het bedrijf Lallemand (R0011, R0052, R0175 en R0071). Alle klinische onderzoeken hebben daarnaast een hoog veiligheidsprofiel van de toegepaste bacteriestammen voor mensen uitgewezen.
De resultaten uit preklinische onderzoeken van de stammen R0175 en R0052 (in totaal 7 onderzoeken), waarin de barrièrefunctie van de stammen en hun adhesie (aanhechting) aan het darmslijmvlies is aangetoond, wat zorgt voor een probiotische en gezondheidsbevorderende werking


Afbeelding: Adhesie van een staafje van de Lactobacillus rhamnosus Rosell® R0011 (A) en Lactobacillus helveticus Rosell® R0052 (B) aan cellen van het darmslijmvlies, die bepaldn is voor de probiotische werking. De bacteriën zijn aangeduid met witte pijlen. Afbeelding van een elektronenmicroscoop op een basis.

      Resultaten van klinische onderzoeken naar de stam Bifidobacterium bifidum Rosell® R0071

Weerstand bij passage door het maag-darmkanaal

Bestendigheid tijdens verplaatsing door het spijsverteringskanaal - bevestigd in experimenteel onderzoek voor de stammen R0052 en R0011 met een in vitro-model (IViDiS, in vitro Digestive System). Dit bevestigt de goede stabiliteit van de stammen in de maag en  twaalfvingerige darm ii.Conclusies: De overleving van de stammen R0052 en R0011 is optimaal tot 90 minuten van voortbeweging door de maag en nog eens 90 minuten door de twaalfvingerige darm. Hieruit kan worden geconcludeerd dat de stam stabiel is gedurende de hele verplaatsing door het bovenste gedeelte van het spijsverteringskanaal onder fysiologische omstandigheden.
Daarnaast hebben klinische tests met gezonde proefpersonen voor het voedingssupplement met stem R0011 uitgewezen dat de bacterie goed overleeft in het gehele menselijk spijsverteringskanaal.Conclusies: Het aantal staafjes van stam R0011 in de fecaliën van onderzochte personen voorafgaand aan inname van het supplement (3 weken, exclusion) en gedurende gebruik (12 dagen, consumption) en een week na verwijdering uit het lichaam (wash-out).

Ideale verhoudingen

De stammen in het product zijn verwerkt in voor DuoLife gepatenteerde proporties, en worden in volledige porties toegepast en vele klinische onderzoeken

Synergische, gezondheidsbevorderende werking voor de as darmen - hersenen - darmen

Klinische onderzoeken bevestigen dat de in DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® aanwezige combinatie van de bacteriestammen R0175 en R0052 een positieve invloed heeeft op de as darmen - hersenen - darmen en zowel het functioneren van het spijsverteringsstelsel als het centraal zenuwstelsel (CZS) bevorderen. Deze combinatie heeft een positieve invloed op de psychologische functies van gezonde personen en helpt bij het behoud van een optimaal humeur en beschermen tegen de ongunstige invloed van stress op de spijsverteringfuncties en het centrale zenuwstelsel. Ook kan het helpen om darmklachten door overmatige emoties te verlichten.Resultaten van klinische tests wijzen een synergische, gezondheidsbevorderende werking uit voor de as darmen - hersenen - darmen van de combinatie van stammen: Bifidobacterium longum Rosell® R0175 en Lactobacillus helveticus Rosell® R0052. De aantallen en proporties van de bacteriekolonies van stammen R0175 en R0052 in klinische onderzoeken komen overeen met het gehalte in het middel DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®Afbeelding 1. De synergische werking van de stammen R0052 en R0175 zijn gedocumenteerd door klinische onderzoeken in 2011 (A) en 2008 (B). Afbeelding A: Verbetering van psychologische functies (global mood score; HSCL-90 Global Severity Index) in vergelijking tot de placebo, in combinatie met een daling van de biomarker van stress (cortizol) in de urine na 30 dagen gebruik van beide stammen (in totaal 3x109 CFU) bij 55 gezonde proefpersonen. Afbeelding B: Gemiddelde verbetering van de darmfuncties bij 75 gezonde proefpersonen die regelmatig werden blootgesteld aan stress tijdens 21 dagen gebruik van het mengsel van de stammen R0052 en R0175. Gebaseerd op iv-vi. Placebo = referentiegroep die geen probiotica heeft ontvangen.

Optimale bescherming van de stammen

De gepatenteerde, innovatieve formule beschermt stammen tegen ongunstige invloeden en de werking van maagzuur en gal dankzij de gepatenteerde technologie BIO-SUPPORT™. De stabiliteit van de stammen in het spijsverteringskanaal is aangetoond in preklinische tests in vitro en klinisch onderzoek. De microkorrels worden aanvullend beschermd door HPMC-capsules met een vertraagde afgiftetijd, terwijl het  geheel verpakt is in een gepatenteerde, voor medicijnen gecertificeerde directe ACTIV-VIALTM-verpakking met Activ-Polymer™-vulling, die de  capsules maximaal beschermt tegen vocht, licht en zuurstof, zodat de bacterie- en giststammen en overige bestanddelen behouden blijven tijdens bewaring van het product.

Werkingsschema van de BIO-SUPPORT™-technologie – deze beschermt alle
stammen van Lallemand


Gemak

Hoeft niet te worden bewaard in de ijskast, aanbevolen bewaartemperatuur: 20-25°C.

Natuurlijke bestanddelen

Waaronder 4 bacteriestammen en 1 giststam in de vorm van LEVENDE gevriesdroogde microben. De stof die zorgt voor natuurlijke bescherming van de stammen tegen de schadelijke werking van atmosferische zuurstof is natuurlijk vitamine C -  L-ascorbinezuur (op de verpakking beschreven conform EU-verordening (EG) 1831/2003 als antioxidant)

Less is more

Bevat geen kunstmatige vulmiddelen en is vrij van GMO's en gluten

Vege

Geschikt voor vegans en vegetariërs.

Samenstelling: De Synbiotic (prebiotische-probiotische) capsule: gepatenteerde BACTILARDII ®-formule, met per capsule 9 miljard (9x109) CFU * gelyofiliseerde, geselecteerde levende bacterieculturen en geselecteerde levende gistculturen, acaciavezel, aardappelzetmeel - drager, vitamine C (L-ascorbinezuur) van natuurlijke oorsprong 1,5 mg / cap. - Antioxidant, capsule-ingrediënt: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC). De Postbiotic (postbiotische) capsule: granulaatglyceryltributyraat in zonnebloemolie 380 mg / capsule,  berekend als boterzuur 91 mg / capsule, capsule-ingrediënten: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), chlorofyl-kopercomplexen en  chlorofyl-kleurstof.


Gebruiksaanwijzing: Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: Dagelijks 1 capsule uit elk flesje, inslikken met koud water. Het gecombineerd gebruik houdt in dat beide capsules tegelijkertijd worden ingenomen - het synbioticum in de eerste capsule en het postbioticum in de tweede capsule. Indien nodig, kan de dosis worden verhoogd tot beide capsules 2 keer per dag. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Kinderen van 7 tot 12 jaar: het gebruik van de product (beide capsules) is toegestaan na voorafgaand overleg met een arts. Kinderen van 3 tot 7 jaar en  zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven: Het gebruik van synbiotische capsules moet met een arts worden overlegd.  Postbiotische capsules worden niet aanbevolen. Het product is niet bestemd voor kinderen jonger dan 3 jaar.
De capsules zijn uitsluitend bedoeld voor kinderen, die een capsule kunnen slikken. Bij kinderen, die de capsule niet kunnen inslikken, is het mogelijk om de inhoud van de  capsule te halen en op een lepel toe te dienen, of deze extra op te lossen in een kleine hoeveelheid water en direct na de bereiding te consumeren.
In het geval van een antibiotica-therapie is het aan te raden om het preparaat te gebruiken tijdens de periode van de antibiotica-inname, bij voorkeur 1 uur na inname van het geneesmiddel. Het wordt ook aanbevolen om de suppletie gedurende 7-10 opeenvolgende dagen na het einde van de antibioticakuur voort te zetten.
In het geval van reizen naar het buitenland, met name naar exotische landen en gebieden met een tropisch klimaat, dient de voorbereiding 5 dagen vóór vertrek, gedurende het gehele verblijf en 5 dagen na terugkeer uit het buitenland te worden toegepast.
Het product mag niet worden gebruikt als substituut (vervanger) van een gevarieerd dieet. Een gebalanceerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

Bewaren: Bewaren op kamertemperatuur (20-25°C), buiten bereik van kleine kinderen. Vereist geen koelopslag.

Contra-indicaties: overgevoeligheid voor een van de ingrediënten van het product. Postbiotische capsules mogen niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 7 jaar,  zwangere vrouwen en tijdens de periode van borstvoeding. Het product niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

 

Over ons

Boutique Hanza Health & SPA werkt samen met DuoLife omdat Missie en visie past bij visie van onze bedrijf. 


 

De levensstandaard en levensstijl verbeteren  van elke persoon die we op onze weg tegenkomen.

Boutique Hanza Health & SPA is ingeschreven bij de KvK 65864778
Contact: info@boutique-hanza.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop