Verbetering van de levensstandaard en levensstijl van iedereen die we onderweg tegenkomen!
0
Winkelwagen
€ 0,00
DuoLife Collagen Boutique Hanza
DuoLife Collagen
Het vloeibare Collagen verrijkt met antioxidanten zorgt ervoor dat de huid zijn stevigheid en soepelheid behoudt, beschermt de huid tegen vervroegd ouder worden en houdt het haar en de nagels gezond.

Verzendkosten

€ 6,50

Standaard levertijd

2-3

€ 45,70
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het vloeibare Collagen verrijkt met antioxidanten zorgt ervoor dat de huid zijn stevigheid en soepelheid behoudt, beschermt de huid tegen vervroegd ouder worden en houdt het haar en de nagels gezond. Natuurlijk collageen zorgt ervoor dat het gewrichtskraakbeen en de botten optimaal functioneren.

Mango is een bron van vitamines die een positieve invloed hebben op de conditie van de huid. In de plant komt er een glycoside, magniferine genaamd, voor die een antioxiderende werking heeft. Vanwege de buitengewoon sterke antioxiderende werking en het vermogen om de negatieve invloed van uv-straling op de huid te nivelleren, wordt het wijdverbreid gebruikt in cosmetica.

Zeecollageen heeft een structuur die vergelijkbaar is met menselijk collageen. De belangrijkste functie van collageen in het lichaam is de opbouw van kraakbeen en de verbetering van de staat van de gewrichten. Daarnaast speelt het een belangrijke rol bij de genezing van wonden en de regeneratie van weefsel. De aanwezigheid van collageen maakt de huid soepel en glad.

Glucosaminesulfaat van schaaldieren is een verbinding die de werking van het beender- en gewrichtsstelsel ondersteunt. Het maakt deel uit van het gewrichtskraakbeen en de vloeistof in de gewrichtskapsels, verhoogt de bestendigheid tegen overbelasting en stimuleert de synthese van kraakbeen.

Chondroïtine maakt de regeneratie van de gewrichtsoppervlakken mogelijk. Het werkt als een magneet voor water en voedingselementen die bij het gewrichtskraakbeen worden afgeleverd. Bovendien vergemakkelijkt het de opname van kalk in de botten, wat invloed heeft op de stevigheid van gewrichten en botten.

Acerola is een rijke bron van vitamine C, die de synthese van collageen ondersteunt. Hij helpt de huid gladder en stralend maken, ondersteunt de werking van het afweersysteem en de genezing van wonden.

Heermoes is een waardevolle bron van flavonoïden, kalium en silicium, die doeltreffend het grijs worden van het haar remt en broze nagels en haar versterkt. Bovendien verbetert ze de elasticiteit van het bindweefsel en de botten.

Brandnetel is een bron van silicium, dat de stofwisseling en de conditie van haar en nagels beïnvloedt. De siliciumverbindingen in brandnetel handhaven de elasticiteit en stevigheid van de opperhuid, het bindweefsel, de botten en de slijmvliezen. Silicium is nodig voor de synthese van collageen, stimuleert de structurele stabiliteit en de mogelijkheid tot regeneratie van de weefsels.

Bamboescheuten zijn een natuurlijke bron van silicium, dat de collageen- en elastinevezels hun stevigheid en elasticiteit teruggeeft en beschadiging van het bot- en kraakbeenweefsel voorkomt. De concentratie silicium in bamboe is bijzonder hoog en bedraagt meer dan 75%. De aanwezige vetzuren vormen een natuurlijk oplosmiddel voor provitamine A en vitamine E, sterke antioxidanten die in de verschillende lagen van de huid werken, de huid voelbaar gehydrateerd, glad en jong maken en de haren en nagels gezond en stevig.

Hyaluronzuur ondersteunt de werking van de gewrichten door de gewrichtsvloeistof de juiste veerkracht en viscositeit te geven. Het beïnvloedt de conditie van de huid door de cellen te versterken en de regeneratie van de weefsels te ondersteunen. Door het lichaam ‚van binnenuit’ te voorzien van water verbetert de hydratatie van de diepe huidlagen, vertraagt ook het verouderingsproces en wordt de juiste bevochtiging en elasticiteit ondersteund.


Ingrediënten

Mangopuree, collageen uit zeevishuiden, glucosaminesulfaat uit schaaldieren, gestandaardiseerd acerola extract (inclusief vitamine C), chondroïtinesulfaat uit haaien, brandnetelextract (250 mg / 50 ml), bamboescheutenextract, gestandaardiseerd op het silicagehalte, heermoesextract, gestandaardiseerd op het silicagehalte (150 mg/50 ml), hyaluronzuur.

Het bevat geen conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde producten.

Usage

25 tot 50 ml eenmaal daags dag voor de maaltijd. Elke keer voor gebruik schudden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Het product kan niet als substituut (vervanging) voor een gevarieerd voedingspatroon worden gebruikt. Een evenwichtig voedingspatroon en gezonde levensstijl zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

Bewaring

Bewaar het product bij kamertemperatuur en houd het buiten bereik van kleine kinderen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen maximaal 30 dagen opmaken. Tegen direct zonlicht beschermen. Vanwege het feit dat het DuoLife-voedingssupplement een natuurlijk product is, kunnen de smaak en consistentie van de afzonderlijke partijen variëren, afhankelijk van het seizoen en de grondstoffen die bij de productie werden gebruikt. Eventueel sediment wordt door de natuurlijke ingrediënten gevormd - het is een standaard proces bij dergelijke producten. Om het sediment op te lossen, schudden voor consumptie.

Contraindications

Overgevoeligheid voor een van de ingrediënten van het product. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding. Minimale houdbaarheidsdatum en productiepartijnummer: zie verpakking.

Samenstellingstabel

Over ons

Boutique Hanza Health & SPA werkt samen met DuoLife omdat Missie en visie past bij visie van onze bedrijf. 


 

De levensstandaard en levensstijl verbeteren  van elke persoon die we op onze weg tegenkomen.

Boutique Hanza Health & SPA is ingeschreven bij de KvK 65864778
Contact: info@boutique-hanza.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop