Verbetering van de levensstandaard en levensstijl van iedereen die we onderweg tegenkomen!
0
Winkelwagen
€ 0,00
DuoLife Set Dag en Nacht
DuoLife Set Dag en Nacht
DuoLife Set Dag en Nacht is een speciaal ontwikkelde formule die is opgenomen in twee productflessen. Het menselijk lichaam heeft overdag andere ingrediënten nodig en 's nachts andere.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

2-3

€ 141,40
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
DuoLife Set Dag en Nacht is een speciaal ontwikkelde formule die is opgenomen in twee productflessen. Het menselijk lichaam heeft overdag andere ingrediënten nodig en 's nachts andere. De unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten ondersteunt het werk van individuele systemen, afhankelijk van de dagelijkse cyclus.

Noni is een rijke bron van serotonine en melatonine. Ze garandeert dat ons organisme in een goed ritme functioneert en dat we ons goed voelen. De actieve ingrediënten van de noni verminderen het gevoel van vermoeidheid en afmatting.

Acai – bevat een reeks vitamines, mineralen en polyfenolen. Het kan 20 keer meer vrije radicalen opnemen dan alle tot nu toe bekende bronnen, waardoor de Açaibessen een positieve invloed hebben op het energiemetabolisme van ons lichaam.

Granat – heeft een positieve invloed op de bloedsomloop. Als een van de weinige vruchten bevat ze oestrogeenverbindingen, die vrouwen in hun dieet zouden moeten hebben om de symptomen van de menopauze te verminderen.

Aloë ondersteunt de weerstand, regelt de stofwisseling, bevordert de spijsvertering en is ook onontbeerlijk om het lichaam te zuiveren. Ze is rijk aan biologisch actieve bestanddelen zoals aminozuren, enzymen, vitamines en mineralen.

Veenbes is een bron van flavonoïden, antioxidanten, vitamines en mineralen. Veenbessen zorgen ervoor dat de juiste pH-waarde van de urinewegen in stand wordt gehouden en dat de bloedsomloop goed functioneert.

Framboos is een uitstekende bron van vitamines, pantotheenzuur en macro- en micro-elementen. Kenmerkend voor de vruchten is een hoge concentratie voedingsvezel en bestanddelen die onmisbaar zijn voor de correcte werking van het organisme.

Vlierbes – is een van de grootste bronnen van anthocyanen, die het afweersysteem stimuleren en het gevoel van vermoeidheid en afmatting verminderen.

Duindoorn – duindoornbessen zijn rijk aan β-caroteen, flavonoïden, onverzadigde vetzuren, mineralen en vitamines. De actieve stoffen stimuleren de bloedsomloop, beschermen de cellen tegen oxidatiestress en vertragen het verouderingsproces.

Druif is rijk aan stoffen die het organisme regenereren en zuiveren. Ze bevat vele micro- en macro-elementen en waardevolle mineralen en ook glucose en fructose die een bron zijn van snel opneembare energie.

Ginseng bevat ruim 200 biologisch actieve stoffen. Hij stimuleert het afweersysteem en ondersteunt de spijsvertering.

Hondsroos versterkt het organisme en heeft een positieve invloed op de vitaliteit. Ze is een bron van vitamines, organische zuren, minerale zouten en antioxidanten. Rozenbottelsap heeft zuiverende eigenschappen, verhoogt de weerstand van het lichaam en neutraliseert de inhoud in het maagdarmkanaal.

Meidoorn is een uitstekend middel om het hart te versterken en slaapproblemen te vermijden. Hij bevat bioflavonoïden die het vaatstelsel stimuleren. Hij is rijk aan organische zuren, vitamines en mineralen.

Luzerne is een uitstekende bron van eiwitten. Ze versterkt het organisme en helpt om de slijmvliezen goed te hydrateren. Ze zuivert het organisme ook op natuurlijke wijze en beschermt het tegen vroegtijdig ouder worden.

DuoLife Nacht is de oplossing voor iedereen die na een rustige nacht en volledige regeneratie van zijn vitale krachten van het leven wil genieten door zijn organisme van de benodigde stoffen te voorzien.

Goji helpt het juiste suikergehalte in het bloed in stand te houden, regelt de stofwisseling en verbetert de spijsvertering. Het bevat tryptofaan, een natuurlijk middel dat de productie van serotonine en melatonine stimuleert1..

Witte moerbei helpt het glucosegehalte in het bloed op een correct niveau te houden. Ze stabiliseert ook het cholesterolniveau en vermindert overmatige eetlust.

Mariadistel bevat waardevolle flavonolignanen, vitamines en zinkzouten, silicium, ijzer en kalium. Ze beschermt de lever en zuivert het organisme en verbetert de spijsvertering.

Artisjok wordt vaak gebruikt bij problemen met de spijsvertering en bij leverklachten. Ze helpt ook de hoeveelheid triglyceriden in het bloed op peil te houden.

Pruim is rijk aan vitamine C en E, mineralen en antioxidanten die vrije radicalen bestrijden. In pruimen vinden we ook vitamine P, ß-caroteen, kalium, ijzer, magnesium, calcium en fosfor.

Acerola – één vrucht bevat net zoveel natuurlijk vitamine C als een kilo citroenen. Hij wordt ook beschouwd als een sterke antioxidant die de huid hydrateert en soepel maakt en veroudering tegengaat.

Druif is rijk aan stoffen die het organisme regenereren en zuiveren. Ze bevat vele micro- en macro-elementen en waardevolle mineralen, en ook glucose en fructose die een bron van snel opneembare energie vormen.

Luzerne is een uitstekende bron van eiwitten. Ze versterkt en zuivert het organisme op natuurlijke wijze. Ze helpt de slijmvliezen goed te hydrateren en beschermt tegen vroegtijdig ouder worden.

Biet bevat vele waardevolle micro-elementen, en vitamines, foliumzuur en betanine, die zorgen voor de correcte werking van de lever en maag. Biet helpt het organisme te zuiveren en verbetert de werking van het maagdarmstelsel.

Brandnetel – brandnetelbladeren zijn rijk aan vitamines, pantotheenzuur en magnesium, zink, kalium, calcium, ijzer, fosfor en silicium. Brandnetel stimuleert het immuunsysteem en verbetert de conditie van huid en haar.

Kattenklauw ontgift het organisme en verhoogt de weerstand van het lichaam beduidend. Ze regelt het metabolisme en stimuleert een goede werking van het spijsverteringsstelsel.

Appelbes is rijk aan bioflavonoïden en rutine die voor een goede conditie van de bloedvaten zorgen. Dankzij het hoge gehalte vitamine C is het een van de rijkste bronnen aan natuurlijke antioxidanten, die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen, het afweersysteem en psychologische processen stimuleren en het gevoel van vermoeidheid verminderen.

Melisse bevat waardevolle etherische oliën, polyfenolen, flavonoïden, organische zuren, vitamines B en C en mineralen. Melisse-extract verbetert ons humeur en zorgt voor ontspanning. Het helpt bij spanningen, problemen om in slaap te komen en onrustige slaap.

Ingrediënten
DuoLife Dag: druivensap, rozenbottelsap, zwarte vlierbessenvruchtensap, meidoornvruchtensap, Amerikaanse cranberry vruchtensap, granaatappelsap, noni vruchtensap, duindoornbessensap, frambozensap, rozenbottelextract, acai bessen extract, alfalfa kruidenextract 10:1 (45,8 mg / 25 ml), ginsengwortelextract (27,49 mg / 25 ml, incl. 3,79% ginsenosiden - 1,04 mg / 25 ml), aloë vera bladextract 200: 1 (9,16 mg / 25 ml, aloïnegehalte <1 ppm).

DuoLife Nacht: bietensap, pruimensap, druivensap, appelbes sap, acerola vruchtextract, gojibes-extract, 20: 1 artisjokbladextract (45,82 mg / 25 ml), alfalfa-kruidextract 10: 1 (45,82 mg / 25 ml), Melissa-kruidextract 10: 1 (45,82 mg / 25 ml), wit moerbei bladextract 10: 1 (45,82 mg / 25 ml), melk distel zaad extract (45,82 mg / 25 ml), brandnetelbladextract 20: 1 (45,82 mg / 25 ml), Cat’s Claw stamextract 20: 1 (45,82 mg / 25 ml).

Het bevat geen conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde producten.

Usage
DuoLife Dag: 25 ml eenmaal daags in de ochtend, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Elke keer voor gebruik schudden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Het product kan niet als substituut (vervanging) voor een gevarieerd voedingspatroon worden gebruikt. Een evenwichtig voedingspatroon en gezonde levensstijl zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

DuoLife Nacht: 25 ml eenmaal daags in de avond, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Elke keer voor gebruik schudden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Het product kan niet als substituut (vervanging) voor een gevarieerd voedingspatroon worden gebruikt. Een evenwichtig voedingspatroon en gezonde levensstijl zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

Bewaring
DuoLife Dag: bewaar het product bij kamertemperatuur en houd het buiten bereik van kleine kinderen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen maximaal 30 dagen opmaken. Tegen direct zonlicht beschermen. Vanwege het feit dat het DuoLife-voedingssupplement een natuurlijk product is, kunnen de smaak en consistentie van de afzonderlijke partijen variëren, afhankelijk van het seizoen en de grondstoffen die bij de productie werden gebruikt. Eventueel sediment wordt door de natuurlijke ingrediënten gevormd - het is een standaard proces bij dergelijke producten. Om het sediment op te lossen, schudden voor consumptie.

DuoLife Nacht: bewaar het product bij kamertemperatuur en houd het buiten bereik van kleine kinderen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen maximaal 30 dagen opmaken. Tegen direct zonlicht beschermen. Vanwege het feit dat het DuoLifevoedingssupplement een natuurlijk product is, kunnen de smaak en consistentie van de afzonderlijke partijen variëren, afhankelijk van het seizoen en de grondstoffen die bij de productie werden gebruikt. Eventueel sediment wordt door de natuurlijke ingrediënten gevormd - het is een standaard proces bij dergelijke producten. Om het sediment op te lossen, schudden voor consumptie.

Contraindications

DuoLife Dag: overgevoeligheid voor een van de ingrediënten van het product. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding. Minimale houdbaarheidsdatum en productiepartijnummer: zie verpakking.

DuoLife Nacht: overgevoeligheid voor een van de ingrediënten van het product. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding. Minimale houdbaarheidsdatum en productiepartijnummer: zie verpakking. 

Over ons

Boutique Hanza Health & SPA werkt samen met DuoLife omdat Missie en visie past bij visie van onze bedrijf. 


 

De levensstandaard en levensstijl verbeteren  van elke persoon die we op onze weg tegenkomen.

Boutique Hanza Health & SPA is ingeschreven bij de KvK 65864778
Contact: info@boutique-hanza.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop