Verbetering van de levensstandaard en levensstijl van iedereen die we onderweg tegenkomen!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Pakket DuoLife METABOLISME – GEWICHTSVERLIES
Pakket DuoLife METABOLISME – GEWICHTSVERLIES
Pakket DuoLife METABOLISME – GEWICHTSVERLIES is een ideaal geselecteerde compositie van producten die het functioneren van het organisme ondersteunt en het 24-uursritme aanpast.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

2-3

€ 221,50
€ 201,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Pakket DuoLife METABOLISME – GEWICHTSVERLIES

is een ideaal geselecteerde compositie van producten die het functioneren van het organisme ondersteunt en het 24-uursritme aanpast.

• met informatie over algemeen gebruik
• met aanbevolen gebruikswijze
• met aanbevolen tijdstip van suppletie
• met diëtetische aanbevelingen en voor 7 dagen uitgeschreven dieet


Het dieet werd door een klinische diëtist en een persoonlijke coach opgemaakt. Het bevat gedetailleerde informatie betreffende de correcte gebruikswijze en de aanbevolen voedingsmiddelen. Bijkomend bevat het een aankooplijst van producten voor de volledige week en laat het een eenvoudige aanpassing aan de individuele calorische behoefte toe.

Zodat jouw lichaam blijft tikken als een klok
 

Bestrijding van overtollig gewicht is niet alleen een stap in de richting van een droomfiguur, maar vooral een stap voor de gezondheid. Overgewicht en obesitas zijn een alomtegenwoordig probleem, aandoeningen gerekend tot beschavingsziekten. Om een correcte lichaamsmassa te bekomen en te behouden dient het organisme ook van binnenuit te worden verzorgd door gepaste suppletie. Het aanbevolen Pakket Metabolisme Gewichtsverlies bevat bestanddelen die de effectieve bestrijding van het overgewicht mogelijk maken.

Bilogische klok METABOLISME - GEWICHTSVERLIES:

8:00 – 25 ml DuoLife Dag vóór het eten
8:30 – 2 capsules ProSlimer Medical Formula en 20 ml Chlorofil DuoLife
10:00 – 2 capsules ProDeacid Medical Formula
14:00 – 5 ml RegenOil Liquid Gold + 2 kapsułki ProSelect Medical Formula
19:00 – 25 ml DuoLife Nacht vóór het eten*

Het pakket bevat:

1szt - ProSlimer (60 capsules),
1szt - ProSelect (60 capsules),
1szt - ProDeacid (60 capsules),
1szt - Chlorofil (750 ml),
1szt - DuoLife Dag en Nacht (Dag 750 ml + Nacht 750 ml),
1szt - RegenOil LiquidGold (250 ml)


Wil je meer weten ?

Obesitas kan een beschavingsziekte worden genoemd. Ze vormt een gevaar voor de menselijke gezondheid. De Internationale Team van Deskundigen in het tijdschrift „The New England Journal of Medicine”, meldt dat zelfs 1/3 van de wereldbevolking te dik is. Er werd een analyse gemaakt op basis van 195 landen en afhankelijke grondgebieden en de onderzoeken werden door de auteurs gevoerd tussen 1980-2015 waarbij gegevens verzameld door Global Burden of Disease werden gebruikt met als resultaat dat meer dan 2 miljarden en 200 miljoen personen, inclusief volwassenen en kinderen aan overgewicht en obesitas lijden. Ongeveer 40% van overlijdens omvatten personen met BMI die obesitas aanwijst, wat betekent, dat het om een globaal probleem gaat.

Volgens de gegevens van 2015 leven er in de wereld 108 miljoen kinderen en meer dan 600 miljoen volwassenen met een BMI die 30 overschrijdt, meer dan 70 landen kampt met obesitas sinds de jaren `80 en sindsdien wordt aangegeven dat deze hoeveelheid ondertussen verdubbeld is. Vooral volwassenen kampen met deze ziekte, maar het probleem wordtmen meer en meer bij kinderen vastgesteld.

Van de 20 landen met de grootste bevolking wordt obesitas het meest gemeld bij de jeugd en kinderen uit de Verenigde Staten. Van de volwassen vindt men de grootste percentage van zwaarlijvigen in Egipte. Het absoluut hoogste aantal van kinderen met zwaarlijvigheid is in China en Indië en van zwaarlijvige volwassen in Verenigde Staten en China.

Het metabolisme bestaat uit talrijke processen in levende cellen een heeft als doel om de energie van de bestandelen in voeding te gebruiken en op te slaan. Dankzij de correcte werking in metabolische processen kan ons organisme functioneren. De nadelige veranderingen bij de metabolische processen vinden plaats als gevolg van gebrek aan beweging, stress, haast en slechte dieet. Het is niet alleen mogelijk om met onze producten af te slanken, maar ook om het correcte suikergehalte in bloed te behouden.

 

*Het product dient te worden gebruikt vóór het eten van de laatste maaltijd. Het uur werd ter indicatie gegeven.

** Aanbevolen periode van suppletie: 3 maanden

*** Bij regelmatig gebruik zal één pakket genoeg zijn voor de periode van ongeveer 1 maand voor een volwassene persoon.

Over ons

Boutique Hanza Health & SPA werkt samen met DuoLife omdat Missie en visie past bij visie van onze bedrijf. 


 

De levensstandaard en levensstijl verbeteren  van elke persoon die we op onze weg tegenkomen.

Boutique Hanza Health & SPA is ingeschreven bij de KvK 65864778
Contact: info@boutique-hanza.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop